Вірменський бізнесмен з Одеси отримав 45 мільйонів на парк у Києві

Понеділок, 22 липня 2013, 15:27

Оболонська районна держадміністрація в місті Києві уклала угоду з ТОВ "АСП-трансбуд" на реконструкцію парку відпочинку "Оболонь" в урочищі "Наталка" по Оболонській набережній вартістю 44,97 млн гривень.

Про це повідомляє сайт "Наші гроші" з посиланням на "Вісник державних закупівель".

Роботи коштом державного і місцевого бюджетів мають бути виконані до кінця 2015 року.

На земельній ділянці площею 12 га передбачено будівництво головного бульвару, головного майдану, універсального майданчику спортивних ігор, дитячого майданчика, скейт-парку, майдану виступу музичних гуртів, дитячого автодрому, гімнастично-тренажерного майданчика, майданчика пляжного футболу, велопарковки.

Реклама:

Перемогу з різницею 0,7% розіграли фірми з одеським корінням – ТОВ "СК Авто строй", зареєстроване в Одесі і фірма "АСП-трансбуд", чиїм засновником до останнього часу був авторитетний вірменський бізнесмен Арсен Папазян.

Останніми роками він вів справи в російському Воронежі, очолював місцеву вірменську діаспору. В 2006 році Папазяну відмовили в видачі дозволу на тимчасове проживання в Росії.

Наразі він має прописку в Одесі. Наприкінці 2012 року "АСП-трансбуд" було перереєстровано на Артура Арутюняна.

Урочище "Наталка" знаходиться на півострові поряд з Московським мостом. Там зараз знаходиться недобудований парк на місці якого і будуть створювати новий.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!