Темника зацікавила обгрунтованість підвищення тарифів

Вівторок, 2 липня 2013, 15:44

Мінрегіон надіслав листи до облдержадміністрацій з вимогою забезпечити перевірку економічної обґрунтованості тарифів на комунальні послуги, які були підвищені у 2013 році.

Про це повідомив міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Геннадій Темник, йдеться у повідомленні відомства.

Він додав, що місцеві адміністрації повинні проаналізувати відповідні рішення органів місцевого самоврядування та вжити відповідно до закону заходів щодо скасування рішень, якими встановлено економічно необґрунтовані тарифи.

"Вкотре наголошую, що підстав для підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги в країні немає. Органи місцевого самоврядування повинні працювати для своєї громади і спрямовувати свої дії на розвиток території, на залучення інвестицій, в тому числі і в житлово-комунальну галузь. Це дасть можливість здійснити технічне переоснащення підприємств галузі, забезпечить економію енергоресурсів і коштів", - сказав Темник.

Реклама:

Він також зазначив, що облдержадміністрації повинні поінформувати міністерство про результати проведеної роботи до 5 липня 2013 року.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!