Міндоходів виявило порушень у портах на 50 мільйонів

П'ятниця, 12 липня 2013, 14:29

У першому півріччі 2013 року у морських торговельних портах за результатами виявлених порушень складено 349 протоколів про порушення митних правил на суму майже 50 мільйонів гривень.

Про це йдеться у повідомленні Міндоходів.

Як зазначається, 8 липня 2013 року працівниками міністерства в складі робочих груп здійснюється інвентаризація товарів, що перебувають під митним контролем та зберігаються в Одеському та Іллічівськом морських торгівельних портах, Іллічівськом рибному порту та морському торговельному порту "Южний".

"Метою таких заходів стало вивчення комплексу питань, пов’язаних з переміщенням товарів через морські порти України, і як наслідок, наповнення Держбюджету", - йдеться у повідомленні.

Реклама:

За даними аналітиків Міндоходів за результатами виявлених порушень митного законодавства складено 349 протоколів про порушення митних правил на суму майже 50 млн гривень.

"Найчастіше предметами правопорушень при переміщенні товарів через митний кордон України морським транспортом, виступають такі товари: товари народного споживання (товари легкої промисловості, іграшки), промислові та продовольчі товари, нафтопродукти (в основному, дизельне паливо)",- зазначає прес-служба.

.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: