Фонд соцстраху замовив базу даних майже за 8 мільйонів

Середа, 5 червня 2013, 10:07

Фонд соцстрахування за результатами тендеру уклав угоду з ТОВ "Інститут інформаційно-аналітичних систем" на розробку комп’ютерної системи обліку вартістю 7,98 млн гривень.

Про це пишуть "Наші гроші" повідомляється в "Віснику державних закупівель".

Як зазначається, передбачено створення системи централізованого обліку та реєстрації професійних захворювань для спеціалізованих лікувально-профілактичних закладів, які мають право встановлювати остаточний діагноз щодо професійних захворювань.

Впродовж півроку потрібно розробити концепцію та техніко-економічне обґрунтування, у грудні-лютому потрібно розробити програмне забезпечення. Наповнення бази даних та виправлення помилок потрібно завершити до листопада 2014 року, пише видання.

Реклама:

Ця система міститиме в собі дані про всі зареєстровані випадки професійних захворювань і зможе сортувати їх за різними критеріями.

Засновниками фірми "Інститут інформаційно-аналітичних систем", зареєстрованої у 2012 році, є Олексій Забара, Костянтин і Микола Гороховські. Вони також є власниками ТОВ "Ер-Джі-Дейта"", яке з 2008 по 2011 роки отримало підряди державних установ на розробку програмного забезпечення на 179,98 млн гривень.

Основна маса замовлень була з боку Фонду соцстраху від нещасних випадків, а також Фонду держмайна, Міністерства економіки, Нацбанку, Держуправління справами президента, Держфінмоніторингу.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!