Apple здобула перемогу над Samsung в токійському суді

Понеділок, 24 червня 2013, 15:52

Згідно із рішенням суду Токіо південнокорейська Samsung порушила права на патенти свого основного американського конкурента Apple.

Йдеться, зокрема, і про функції відображення в мобільних пристроях документів з декількох сторінок, передають "Вести экономика".

Японське інформаційне агентство Kyodo News Service пише про те, що даний патент описує функцію, що інформує користувача смартфона або планшета про те, що він дійшов до кінця електронного документа, і пропонує йому повернутися в початок.

Наприкінці минулого тижня було винесено попередньо рішення, згідно із яким форма і розмір компенсації поки залишаються невідомі. Передбачається, що до моменту винесення остаточного вердикту кількість претензій з боку Apple може зрости.

Реклама:

Це загрожує Samsung значними сумами штрафу, як зазначають незалежні експерти. При цьому цікаво, що південнокорейський суд раніше визнав "свою" компанію невинною за тими ж статтями обвинувачення.

Експерти також вважають, що на цей раз південнокорейському вендору, швидше за все, належить виплатити серйозний грошовий штраф.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!