АНОНСИ ПОДІЙ

Вівторок, 18 червня 2013, 08:00

Вівторок, 18 червня

09:50 - міжнародна конференція "Управління водними ресурсами на підприємствах", яка пройде 17-18 червня на НСК "Олімпійський".

10:00 - державна екологічна політика в сфері управління водними ресурсами за участю заступника міністра екології та природних ресурсів Олександра Сушка.

10:00 - віце-прем'єр-міністр Олександр Вілкул проведе селекторну нараду з керівниками регіонів з питань виконання соціальних ініціатив президента Віктора Януковича "Діти - майбутнє України". Беруть участь: міністр освіти і науки Дмитро Табачник, заступник міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Андрій Білоусов, заступник міністра фінансів Сергій Рибак та ін.

Реклама:

10:00 - засідання Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері зв'язку та інформатизації.

10:00 - міжнародна конференція "Цілі збалансованого розвитку для України", яка пройде 18-19 червня в "Українському домі". Беруть участь: міністр екології та природних ресурсів Олег Проскуряков, постійний представник програми розвитку ООН в Україні Алессандро Тісо, голова комітету Верховної ради з питань екологічної політики, природокористування та ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи Ірина Сех та ін.

11:00 - прес-конференція заступника міністра закордонних справ Віктора Майка "Роль МЗС у захисті інтересів вітчизняного бізнесу за кордоном".

14:00 - засідання комітету Верховної ради з питань аграрної політики та земельних відносин.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!