Королевська похвалилася мільярдним перевиконанням до Пенсійного фонду

Середа, 8 травня 2013, 11:56

За результатами квітня надходження від сплати Єдиного соціального внеску до Пенсійного фонду склало 108% від плану, а його фактичне перевиконання - 1,1 млрд гривень.

Про це повідомила міністр соціальної політики  Наталія Королевська, передає прес-служба.

За словами Королевської, за оперативними даними до ПФУ надійшло майже 14,9 млрд гривень.

"За результатами квітня ми отримали рекордне перевиконання надходжень до Пенсійного фонду з початку року. Від сплати ЄСВ надійшло 14,885 млрд гривень. Це 108% від плану, тобто перевиконання - 1,1 млрд гривень. Загалом з початку року перевиконання надходжень склало 1,8 млрд гривень. У цілому до ПФУ за чотири місяці надійшло 53,293 млрд гривень, що на 4,588 млрд гривень більше в порівнянні з аналогічним періодом минулого року", - зазначила міністр.

Реклама:

За її словами, позитивна динаміка перевиконання плану надходжень до Пенсійного фонду закладає підвалини для удосконалення пенсійної системи, над якою працює спеціальна робоча група з провідних фахівців у соціальній сфері.

"Щоб удосконалити пенсійну систему, при Мінсоцполітики створено спеціальну робочу групу з науковців, експертів, фахівців міністерства та Пенсійного фонду. Ця робоча група працює над осучасненням пенсійних виплат, запровадженням другого рівня накопичувальної пенсійної системи, а також питанням пенсійного віку для жінок. Наповнення Пенсійного фонду з перевиконанням плану закладає перспективи для вирішення цих завдань", - зазначила вона.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: