Облавтодор витратить 8,3 мільйона на розмітку доріг

Середа, 8 травня 2013, 10:54

Служба автомобільних доріг у Дніпропетровській області уклала угоду з ПАТ "Трест Дніпродорбуд" на розмітку автодоріг державного значення в області за 8,3 млн гривень.

Про це пишуть "Наші гроші" з посиланням на "Вісник державних закупівель".

Як зазначається, до кінця року за кошти держбюджету в Дніпропетровській області має бути розмічено вісім доріг: дві міжнародні траси, чотири національні й дві регіональні (повний перелік нижче).

Основними акціонерами "Дніпродорбуду" з частками по 22,8% є колишній міністр транспорту Леонiд Костюченко та його брат Сергій Костюченко, який раніше очолював Дніпропетровську службу автодоріг та був секретарем Дніпропетровської міськради.

Реклама:

Пропозиція "Дніпродорбуду" не була найдешевшою на тендері. Окрім нього участь намагалися взяти ще три компанії. Дві з них пропонували виконати роботи на третину дешевше: ПП "Автомагістраль" за 5,9 млн гривень, а "Колор С.І.М." - за 5,96 млн гривень, пише видання.

Однак обидві пропозиції були відхилені за неналежно оформлені документи.

Таким чином єдиним конкурентом лишилося ТОВ "Спецбудконтакт" Дмитра і Віктора Хоботів. Останній також відомий як директор "Новомосковського шляхово-будівельного управління № 61" -  дочірнього підприємства вищезгаданого "Дніпродорбуду".

З урахуванням цієї закупівлі, за останні п’ять роки "Дніпродорбуду" виграв тендерів на 2,52 млрд гривень. "Спецбудконтакт" почав отримувати підряди наприкінці вересня 2010 року і за цей час з ним уклали угод на загальну суму 651,47 млн гривень.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!