АНОНСИ ПОДІЙ

Вівторок, 21 травня 2013, 08:00

Вівторок, 21 травня

09:00 - прем'єр-міністр Микола Азаров ознайомиться зі станом підготовки дитячого оздоровчого комплексу "Дніпро" до літнього сезону.

10:00 - Міжнародна науково-практична конференція "Безпека інформації в інформаційно-телекомунікаційних системах", пройде 21-24 травня в Пущі-Водиці. У роботі конференції візьмуть участь представники органів державної влади, підприємств і організацій, науковці та фахівці з країн СНД. У рамках роботи конференції заплановано зустріч заступника голови Держспецзв'язку Олександра Корнейко з журналістами.

10:00 - Міжнародна конференція "Відповідальність бізнесу перед країною". Беруть участь: гендиректор ІГ "Експерт" Олександр Харебін, головний редактор журналу "Експерт Україна" Андрій Блінов, керуючий директор Group DF Борис Краснянський, співвласник корпорації ІСД Сергій Тарута, гендиректор ДТЕК Максим Тимченко та ін.

Реклама:

10:00 - конференція "Доступ до ЄС для української промисловості та безпечні товари для українських споживачів". Організатори: Євросоюз, Міністерство економічного розвитку і торгівлі. Запитання: усунення технічних бар'єрів у торгівлі та процес реформування української системи технічного регулювання.

11:30 - прес-конференція з ключовими доповідачами. Беруть участь: урядовий уповноважений з питань європейської інтеграції Валерій П'ятницький, керівник торгово-економічного відділу представництва ЄС в Україні Ніколас Бердж, екс-директор директорату з підприємництва та промисловості Єврокомісії Евангелос Вардакас, представники Адміністрації президента, Міністерства економічного розвитку і торгівлі та ін.

13:00 - засідання Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері зв'язку та інформатізаціі. Пресс-конференція "Чи можна дозволяти вільний продаж зброї в Україні?". Беруть участь: президент корпорації "Сіріус" Ігор Ніколенко, президент "Української федерації професіоналів безпеки" Сергій Шабовта, голова наглядової ради "Української асоціації власників зброї" Георгій Учайкін.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!