Екс-партнерка Фірташа збудує стадіон за 10 мільйонів

Понеділок, 13 травня 2013, 10:42

Відділ капбудівництва Білоцерківської міськради Київської області уклав угоду з БМПП "Ольга" на будівництво спортядра в мікрорайоні "Піщаний" вартістю 9,59 млн гривень.

Про це повідомляє сайт "Наші гроші" з посиланням на "Вісник державних закупівель".

До кінця 2013 року тут мають збудувати комплекс спортивних майданчиків і адміністративну будівлю.

Сюди мають підвести комунікації та завезти тренажери й меблі, влаштувати дитячий гімнастичний майданчик, місця для гри у волейбол, баскетбол та футбол (поле синтетичне), майданчики для стрибків у довжину та з шестом.

Реклама:

Будівництво фінансують з державного і міського бюджетів.

Фірму "Ольга" заснував у 1992 році Віктор Сокол, який наразі обіймає посаду заступника міського голови Білої Церкви.

У серпні 2011 року фірму переоформили на зареєстровану за тією ж адресою, що і попередній власник, Наталію Сокол, а також ТОВ "Компанія з управління активами "Стиролінвест".

Остання на той момент належала ПАТ "Концерн Стирол" Дмитра Фірташа і ТОВ "Інвестиційна компанія "Стиролхімінвест" Миколи Янковського, тоді народного депутата від Партії регіонів. Наприкінці 2012 року одноосібним власником "Ольги" лишилася Наталія Сокол.

За останні п’ять років з фірмою підписали угод на 21,13 млн гривень. Зокрема у 2010 року вона вже вигравала тендер на будівництво цього ж стадіону за 8,8 млн гривень. Роботи мали завершити ще в 2011 році. Чи були освоєні ці кошти - невідомо.

Конкурентами "Ольги" на цьому тендері було дві фірми: ТОВ "Білоцерківрозпторг" члена виконкому Білоцерківської міськради Івана Павленка і ТОВ "Трудовик" Ярослава Шевченка, котре має 1 тис гривень статутного фонду.

Ці дві компанії зареєстровані за однією адресою - вул. Піщана, буд 5/7.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!