АНОНСИ ПОДІЙ

Понеділок, 13 травня 2013, 07:40

Понеділок, 13 травня

10:00 - підсумкова конференція проекту Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) "Реформа міського теплозабезпечення в Україні" щодо співпраці проекту з 25 містами України та Міністерством регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства з метою поліпшення енергоефективності в містах. Беруть участь: посол США в Україні Джон Теффт, заступник міністра Мінрегіонбуду Григорій Семчук, мери 25 міст-партнерів проекту та ін.

12:00 - прес-конференція міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Геннадія Темника "Реалізація Державної програми активізації розвитку економіки на 2013-2014 роки".

12:30 - презентація програми Міжнародного форуму інвестицій та інновацій, який пройде у форматі Business VIP і відкриє Дні Києва - 2013. Європейська економічна палата торгівлі, комерції та промисловості в Україні та голова КМДА Олександр Попов проведуть захід, який відбудеться 15-17 травня 2013 року в Києві і відкриє Дні Києва 2013.

Реклама:

14:00 - прес-конференція міністра енергетики та вугільної промисловості Едуарда Ставицького за результатами переговорів у Брюсселі з питань розвитку газового ринку України.

14:00 - прес-конференція міністра охорони здоров'я Раїси Богатирьової "Стан та перспективи розвитку сімейної медицини".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!