Азаров збирається скоротити кількість дозволів для харчпрому

Четвер, 25 квітня 2013, 16:17

Уряд схвалив законопроект, що передбачає скорочення кількості дозвільних документів, що повинні одержувати оператори ринку харчових продуктів.

Головним розробником цього документа виступило Міністерство аграрної політики та продовольства, йдеться у повідомленні міністерства.

"Схвалений Кабміном законопроект дозволить спростити діяльність суб’єктів господарювання та матиме позитивний ефект для розвитку підприємництва", - сказано у повідомленні.

У відомстві зазначили, що документ передбачає скорочення сертифікації продуктів бджільництва, для виконання зобов’язання України як члена СОТ, а також зменшення кількості довідок, висновків, які містять ознаки документів дозвільного характеру, але не внесені до переліку документів дозвільного характеру.

Реклама:

"Буде скорочено атестацію виробництв молока, молочної сировини і молочних продуктів, рибної продукції, що є додатковим адміністративним впливом на діяльність операторів ринку, оскільки контролюючі органи на постійній основі здійснюють заходи держконтролю та нагляду за цими операторами ринку", - заявили в міністерстві.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: