У 2012 році старший син Януковича заробив 579 мільйонів

Четвер, 18 квітня 2013, 10:04

Старший син президента Олександр Янукович за підсумками 2012 року отримав 579,232 млн гривень доходів.

Про це повідомляється в прес-релізі "МАКО Холдинг".

Згідно з повідомленням, Янукович у 2012 році сплатив до держбюджету 29,971 млн гривень податку з доходів фізичних осіб.

Послуги з підготовки річної декларації про майновий стан і доходи Януковича за 2012 рік зробила компанія ТОВ "ПрайсуотерхаусКуперс", яка також здійснила розрахунок податкового зобов'язання.

Реклама:

"Ми продовжуємо рух до європейських стандартів відкритості і повної прозорості. Усвідомлюючи той факт, що діяльність підприємств групи часто оцінюється з поправкою на моє прізвище, вважаю правильним публічно звітувати про свої доходи", - заявив Янукович.

Прес-служба також зазначає, що фінансові результати роботи підприємств групи "МАКО" за 2012 рік будуть опубліковані після закінчення аудиту фінансової звітності.

Нагадаємо, Янукович є власником групи "МАКО", що об'єднує "МАКО Холдинг" (Донецьк), банк ПАТ "ВБР", а також більше 10 підприємств в Україні, Голландії та Швейцарії.

"МАКО Холдинг" працює на ринку України з 2006 року і займається інвестиціями в будівництво.

Як відомо, сумарні активи холдингу "МАКО", очолюваного Януковичем, складають 1,7 млрд гривень.

Раніше прес-служба МАКО повідомляла, що в 2010-2011 роках Олександр Янукович сплатив як фізична особа близько 17 мільйонів гривень до державного бюджету як податок з доходів фізичних осіб.

За даними журналу Корреспондент, вартість активів сина Януковича, включаючи холдинг МАКО перевищує 100 мільйонів доларів.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: