"Регіонал" віддав мандат через складнощі в роботі свого інвестфонду

Вівторок, 5 березня 2013, 19:52

"Регіонал" сам віддав свій мандат за кредит.

Про це журналістам заявив Арсеній Яценюк, після закінчення засідання Вищого адмінсуду у справі про позбавлення мандата Сергія Власенка, пише "Українська правда".

Коментуючи позбавлення мандата депутата від Партії регіонів Андрія Веревського, Яценюк заявив: "Це чистий междусобойчик і договорняк".

"Веревський постійно проживає в Лондоні, він менеджер і власник однієї з великих компаній, і йому іноземці сказали: або ти позбавляєшся мандата і отримуєш кредит, або залишаєш мандат і залишаєшся без кредиту", - уточнив він.

Реклама:

Нещодавно видання Forbes повідомляло, що мажоритарний акціонер холдингу "Кернел" Андрій Веревський намагається позбутися депутатських регалій.

Як повідомив тоді джерело, близьке до співвласника "Кернел", інвестфонд Веревського зіткнувся з додатковими складнощами в роботі у зв'язку із зайвою статусністю свого засновника.

"Хедж-фонд працює на міжнародних ринках, все абсолютно прозоро, дані про власників відкриті. Статус народного депутата в цьому контексті служить тягарем, так як припускає додаткові перевірки діяльності, бюрократизує і ускладнює роботу. Дійшло до того, що брокери пропонували делегувати повноваження", - зазначив тоді співрозмовник видання.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!