"Миронівський хлібопродукт" вперше в історії виплатить дивіденди

Вівторок, 5 березня 2013, 10:11

Агрохолдинг "Миронівський хлібопродукт" вперше у своїй історії виплатить дивіденди.

Про це йдеться в повідомленні компанії, передає "Інтерфакс-Україна".

Згідно з рішенням ради директорів МХП, дивіденди будуть виплачуватися з розрахунку 1,13 долара за акцію. Загальний обсяг виплат складе 120 млн доларів.

Як повідомляється, подальше оголошення з цього питання компанія планує зробити в середині травня 2013 року.

Реклама:

"Рада директорів затвердила прийняття дивідендної політики, яка підтримує баланс між необхідністю вкладати кошти в подальший розвиток і правом акціонерів на розподіл чистого прибутку компанії", - наголошується в повідомленні МХП.

"Нова дивідендна політика підтверджує намір компанії платити щорічні дивіденди акціонерам на регулярній основі", - йдеться в документі.

"Миронівський хлібопродукт" - один з найбільших агропромислових комплексів України. До його складу входять 20 підприємств, розташованих у Київській, Черкаській, Дніпропетровській, Донецькій, Вінницькій, Івано-Франківській, Херсонській областях та АР Крим.

На сьогодні компанія випускає продукцію під торговельними марками "Наша Ряба" і "Наша Ряба Апетитна" (охолоджена курятина), "Фуа Гра" (делікатесна гусяча печінка), "Сертифікований Ангус" (делікатесна яловичина породи абердин-ангусів), "Легко" (натуральні м'ясні напівфабрикати).

Як відомо, власником агрохолдингу "Миронівський хлібопродукт" є український мільярдер Юрій Косюк.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!