Рідна фірма міністра оборони отримала 20 мільйонів на миття потягів

Середа, 27 березня 2013, 12:15

ДТГО "Південно-Західна залізниця" за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ "Розвиток - 21 сторіччя" на послуги з зовнішнього миття пасажирських вагонів вартістю 19,96 млн гривень.

Про це пишуть "Наші гроші" із посиланням на "Вісник державних закупівель".

Як зазначається, замовлено миття в 2013 році 41 тисячі вагонів пасажирських потягів Т 07.02. Вартість миття одного вагону становить близько 490 гривень.

"Минулого року ПЗЗ віддало цій же фірмі підряд вартістю 25,95 млн гривень на миття потягів "Hyundai", "Skoda" та Крюківського заводу. Тоді вартість миття одного вагону також становила близько 490 гривень", - йдеться у повідомленні.

Реклама:

ТОВ "Розвиток - 21 сторіччя" було засновано у 2005 році відомим бізнесменом Леонідом Юрушевим та нинішнім міністром оборони Павлом Лебедєвим, який до призначення на держслужбу працював у структурах Юрушева. Згодом фірму було перереєстровано на Романа Задорожного і Світлану Каширіну.

"Розвиток - 21 сторіччя" почало вигравати тендери Південно-Західної залізниці в 2011 році, отримавши підряди на 91,09 млн гривень. У інших замовників фірма замовлень не отримувала.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!