У Азарова обіцяють закупити сотні тролейбусів для міст

Неділя, 24 березня 2013, 11:07

Понад 400 тролейбусів у найближчі два роки буде закуплено у вітчизняних виробників у межах прийнятої урядом державної Програми активізації економіки.

Про це повідомив віце-прем’єр Олександр Вілкул, передає "УКРІНФОРМ".

"Упродовж найближчих двох років за підтримки держави буде придбано понад 400 тролейбусів для міськелектротрансів усієї нашої країни. Звичайно, буде тендер, і його результати я не можу прогнозувати. Але, судячи з тих цін, які називалися на Чернігівському автозаводі, і з якості транспорту, у підприємства, я вважаю, є гарна позитивна перспектива", - сказав віце-прем’єр.

За його словами, нарада на автозаводі була присвячена саме можливості участі підприємства у державній програмі оновлення комунального транспорту.

Реклама:

Як поінформував голова правління ПрАТ Валерій Купцов, за весь час роботи підприємства було випущено 5,713 тис автобусів, у тому числі 650 шкільних. Торік освоєно виробництво українсько-білоруських тролейбусів, оснащених платформою для заїзду інвалідів. Поточного року автозавод планує випустити 1200 автобусів пасажиромісткістю від 40 до 108 місць.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: