"Чорноморнафтогаз" заплатить за досліждення грунту 7 мільйонів

Понеділок, 11 березня 2013, 14:20

"Чорноморнафтогаз" уклало угоду з "Компанія "Південносхідгаз" на інженерні вишукування для проектних робіт по об’єктах "Облаштування Одеського і Безіменного родовищ" вартістю 7,3 млн гривень.

Про це пишуть "Наші гроші" з посиланням на "Вісник державних закупівель".

Як зазначається у повідомленні, до кінця року потрібно провести роботи по вивченню ґрунтів в районі установки трьох блок-кондукторів: БК-4 Безіменного родовища та БК-2 і БК-3 Одеського.

"Чорноморнафтогаз" минулого року почав роботи по облаштування добувних платформ на цих родовищах. На блок-кондукторі БК-1 Одеського родовища вже веде роботу вишка "Петро Годованець".

Реклама:

В серпні 2012 року прес-служба "Чорноморнафтогаза" повідомила, що добувні платформи монтуються на березі і мали бути готові ще до кінця минулого року.

Засновниками донецького ТОВ "Компанія "Південносхідгаз" є Петро Зибінський, Олег Кущ, Юрій Осипов та Юрій Сильченко.

Як відомо, "Чорноморнафтогаз" здійснює роботи з освоєння українських шельфів Чорного та Азовського морів. Підприємство також видобуває вуглеводні на родовищах, розташованих у Криму, експлуатує розташовані на півострові Глібовське ПСГ і магістральні газопроводи. 100% акцій ДАТ знаходиться в управлінні НАК "Нафтогаз України".

 "Чорноморнафтогаз" є власником скандальних "вишок" Бойка.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!