На ремонт погорілих квартир, які пов'язують з чиновником СБУ, дали 3 мільйони

Понеділок, 11 березня 2013, 11:20

КП "Служба замовника Печерського району" уклало угоду з ТОВ ТПФ "Терра" - С на відновлення після пожежі будинку по вул.І. Мазепи, 3 (3-а) у Печерському районі вартістю 2,52 млн гривень.

Про це пишуть "Наші гроші" з посиланням на "Вісник державних закупівель".

Як зазначається, до кінця року потрібно завершити капітальний ремонт в межах 5, 6 поверхів та горища трьох під’їздів будинку, в якому 21 листопада 2012 року сталась пожежа. Крівля і горішні квартири було пошкоджено вогнем. Нижче розташовані квартири було залити водою при гасінні пожежі.

Компанію "Терра" - С Віктора Хоменка зі статутним капіталом 375 гривень було найнято для ремонту будинку ще у грудні. Тоді без проведення тендерних процедур з нею було укладено угоду на 0,5 млн гривень. Компанія задовольнила вимогам чиновників і зараз з нею було укладено наступну угоду вартістю 2,52 млн гривень, пише видання.

Реклама:

"Враховуючи, що підрядною організацією, не зважаючи на відсутність фінансування на початок 2013 року, подовжувалися аварійно - відновлювальні роботи  у зазначеному будинку, "Службою замовника Печерського району" прийнято рішення стосовно застосування процедури закупівлі в одного учасника", - йдеться в обґрунтуванні закупівлі.

За даними програми "Гроші", всі вісім квартир, які згоріли на Мазепи, 3, займав високопоставлений чиновник з СБУ. Інформатор «Грошей» в Службі безпеки вважає, що підпал - це помста, "погорілий» чекіст нещодавно здав з потрухами свого шефа, за що і отримав "на горіхи". У СБУ відмовилися підтвердити або спростувати це.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!