АНОНСИ ПОДІЙ

Середа, 20 лютого 2013, 07:50

Середа, 20 лютого

20-21 лютого - президент Віктор Янукович відвідає з робочим візитом Польщу. У рамках візиту планується тристороння зустріч Януковича з президентом Польщі Броніславом Коморовським та президентом Словаччини Іваном Гашпаровичем.

Планується обговорити участь України у спільних заходах країн Вишеградської четвірки. Крім того, сторони обговорять питання транскордонного взаємодії, поглиблення торгово-економічного співробітництва, співробітництва у сферах енергетики і транспорту, а також розвитку культурно-гуманітарних зв'язків.

10:00 - засідання Кабінету міністрів під головуванням прем'єр-міністра Миколи Азарова.

Реклама:

Під час засідання уряду заплановано проведення брифінгів за участю міністра соцполітики Наталії Королевської, міністра закордонних справ Леоніда Кожари, міністра енергетики Едуарда Ставицького.

11:00 - брифінг "Як уберегти себе від шахрайства в мережі Інтернет" за участю начальника Управління по боротьбі з кіберзлочинністю МВС Максима Литвинова.

14:30 - засідання комітету Верховної ради з питань соцполітики та праці.

Питання: проект закону про внесення змін до закону "Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соцстрахування" (щодо створення умов для детінізації роботи малого підприємництва), проект закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо визначення терміну).

15:00 - круглий стіл, присвячений обговоренню ефективних заходів, спрямованих на екологізацію всіх галузей економіки.

До участі запрошені: науковці, експерти, представники бізнес-асоціацій та центральних органів влади.

16:00 - засідання Київського прес-клубу в рамках проекту "Перезавантаження. Від кланово-олігархічної країни - до справедливого суспільства".

Тема засідання: "(Не) справедливість по-українськи. Як побудувати соціальну державу?"

До участі запрошені: перший президент України Леонід Кравчук депутат Верховної ради ("Батьківщина"), голова комітету з питань свободи слова та інформації Микола Томенко, депутати Ради Петро Порошенко (позафракційний), Юрій Мірошниченко (ПР), керівник Центру ринкових реформ Володимир Лановий, заступник директора Інституту соціології НАНУ Євген Головаха, координатор Громадського руху "Спільна справа" Олександр Данилюк, політолог, журналіст Дмитро Видрін, голова Нацспілки журналістів Олег Наливайко, голова правління Київського прес-клубу Юрій Пересунько, лідер ГО "Київський форум" Рена Назарова.

Українські новини

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: