АНОНСИ ПОДІЙ

Вівторок, 12 лютого 2013, 08:00

Вівторок, 12 лютого

09:00 - круглий стіл "Політика в галузі енергоефективності та підвищення обізнаності громадськості: відповідальність і співпраця". Організатори: Європейсько-українське енергетичне агентство (ЄУЕА), посольство Великобританії в Україні.

10:00 - засідання робочої групи "Регіональний розвиток і політика згуртування" на тему "Підтримка політики регіонального розвитку в Україні: ініціативи ЄС та можливості для України".

10:00 - Круглий стіл "Як вплинуть на галузь поштової логістики запропоновані зміни до закону України "Про поштовий зв'язок?". Беруть участь: генеральний директор "Укрпошти" Оксана Плотнікова, комерційний директор ТОВ "Нова пошта" В'ячеслав Климов, віце-президент Українського союзу промисловців і підприємців Іван Пєтухов та ін.

Реклама:

11:00 - відкрите засідання робочої групи з реалізації Нацпроекту "Відкритий світ", присвячене планам реалізації проекту в 2013 році. Беруть участь: директор департаменту нацпроектів Держагентства інвестицій та управління національними проектами Юрій Гусєв, члени робочої групи - представники центральних та місцевих органів влади, українського і іноземного бізнесу, галузеві експерти.

12:00 - прем'єр-міністр Микола Азаров візьме участь у зустрічі з представниками ІТ-компаній.

12:00 - економічна рада громадських організацій і асоціацій бізнесу, Українська спілка промисловців і підприємців підведуть підсумки соціально-економічного розвитку України у 2012 році і визначать головні пріоритетні завдання влади на 2013 рік. До участі запрошені: міністр доходів і зборів Олександр Клименко, міністр фінансів Юрій Колобов, міністр промислової політики Михайло Короленко, міністрр економічного розвитку і торгівлі Ігор Прасолов, голова Нацбанку Ігор Соркін, голова Антимонопольного комітету Василь Цушко.

12:00 - прес-конференція "Запровадження обов'язкового GMP на ринку лікарських засобів України. Що це дасть вітчизняному пацієнту?". Беруть участь: заступник міністра охорони здоров'я Роман Богачов, голова Державної служби лікарських препаратів Олексій Соловйов.

13:00 - 4-й голландсько-український форум з агробізнесу "Прибуткове виробництво картоплі в Україні". Беруть участь: заступник міністра аграрної політики і продовольства Олександр Сень, президент Українського клубу аграрного бізнесу Алекс Ліссітса та ін.

13:00 - прес-конференція "Як подорожчання бензину вплине на ціни?". Беруть участь: президент Асоціації операторів ринку нафтопродуктів Леонід Косянчук, заступник директора науково-технічного центру "Психея" Геннадій Рябцев, начальник відділу ціноутворення "Інституту аграрної економіки" Національної академії наук Юрій Воскобойник.

Українські новини

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!