Королевська відрапортувала Азарову про виплату січневих пенсій

Середа, 9 січня 2013, 18:15

Виплата пенсій по всій території України відбувається у відповідності до встановлених графіків.

Про це заявила міністр соціальної політики Наталія Королевська на засіданні Кабміну, повідомили у прес-службі міністерства.

"Станом на 8 січня, на виплату пенсій та грошової допомоги вже спрямовано 5,7 мільярдів гривень. Це відповідає графіку фінансування виплати пенсій, затвердженого на січень поточного року, та повністю покриває виплату пенсій по 9 січня цього року включно", - сказала Королевська.

За її словами, станом на 8 січня фінансування виплат пенсій по всій території України відбувається у відповідності до встановлених графіків.

Реклама:

Наталія Королевська також зазначила, що 9 січня до Пенсійного фонду надійде 1,447 млрд гривень, призначених для колишніх військовослужбовців.

"9 січня Пенсійному фонду повинні додатково надійти кошти із державного бюджету у сумі 1,447 млрд гривень. Вони будуть спрямовані на фінансування виплати пенсій військовослужбовцям, починаючи з 10 січня", - сказала вона.

Як повідомлялося, нещодавно прем'єр-міністр Микола Азаров доручив Королевській запровадити щотижневий моніторинг виплати зарплати і соціальних допомог.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!