Азаров у 2012 році заклав "економічний" фундамент

Вівторок, 29 січня 2013, 20:04

У 2012 році закладено фундамент для подальшого розвитку вітчизняної економіки.

Про це під час засідання Ради підприємців при Кабміні заявив прем'єр-міністр Микола Азаров, йдеться у повідомленні на сайті уряду.

"При всіх труднощах, 2012 рік таки заклав фундамент для подальшого розвитку нашої економіки", - зазначив Азаров, додавши, що це, перш за все, продовження реформ, які в країні проводилися, це створення сприятливого клімату для економіки.

Він нагадав, що з 1 січня 2013 року в Україні зменшився податок на прибуток на 2 процентних пункти, а також вступили в силу багато законів, розрахованих на розвиток пріоритетних галузей економіки.

Реклама:

Азаров також зазначив, що в 2013 році планується перехід до курсу пом'якшення монетарної політики і підтримки фінансування промисловості.

"Переважна більшість товарних позицій або були в цінах стабільними, або мали тенденцію до зниження, за рахунок чого ми зафіксували дефляцію в країні", - сказав глава уряду.

Нагадаємо, нещодавно президент Віктор Янукович звинуватив уряд Миколи Азарова в саботажі реформ і попросив його змінити стиль роботи в питанні проведення економреформ.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!