Новий глава "Укрзалізниці" каже, що підвищуватиме прибутковість

Вівторок, 29 січня 2013, 09:49

Більш ефективне використання наявних основних фондів і підвищення прибутковості є одними з основних завдань "Укрзалізниці".

Про це заявив гендиректором Сергій Болоболін під час представлення колективу, передає "Інтерфакс-України".

Віце-прем'єр Олександр Вілкул зазначив, що серед пріоритетів у роботі "Укрзалізниці" повинні також бути підвищення комфорту та безпеки пасажирів та збільшення вантажообігу, у тому числі транзитного, за рахунок використання кращих світових практик і сучасних технологій.

"Завдання - стати одними з найкращих залізниць у Європі", - підкреслив віце-прем'єр.

Реклама:

Він вказав також на необхідність дотримання інтересів сорокатисячного колективу залізниць, у тому числі збереження зарплат і соціальних гарантій.

Міністр транспорту та інфраструктури Володимир Козак, який очолював "Укрзалізницю" до кінця 2012 року, сказав, що новий керівник - член його команди, однак тепер йому належить створити свою команду для успішного вирішення поставлених цілей.

Новий глава "Укрзалізниці", у свою чергу, зазначив, що залізниці зазнають сьогодні певні проблеми, зокрема, падіння обсягів перевезень і необхідність оновлення тягового та рухомого складів, проте висловив упевненість в їх вирішенні і не допущенні соціальної напруженості.

Як відомо, 28 січня гендиректором Держадміністрації залізничного транспорту ("Укрзалізниця") був призначений Сергій Болоболін.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!