Колесніков нарощує потужності на своєму м'ясокомбінаті

П'ятниця, 2 листопада 2012, 16:52

Компанія "АПК-Інвест" (Донецька обл.), що є однією з найбільших виробників свинини в Україні, збільшила потужності приналежного їй м'ясокомбінату на 30%.

Згідно з повідомленням компанії, вона модернізувала лінію обвалки напівтуш, довівши її продуктивність до 200 напівтуш на годину, передає "Дело".

"У процесі модернізації цеху обвалювання, жилування і упаковки напівфабрикатів було встановлено обладнання - конвеєр укладання напівтуш і робочий стіл компанії Voran (Австрія)", - наголошується в повідомленні.

Як відомо, "АПК-Інвест" - вертикально інтегрована агропромислова компанія з повним замкнутим циклом виробництва охолодженої свинини: від вирощування зернових і виготовлення комбікормів до виробництва та реалізації м'ясної продукції.

Реклама:

На ринку компанія представлена ​​продукцією ТМ "М'ясна весна" та "Колбаспіщепром".

У січні-вересні 2012 року компанія збільшила дохід від реалізації продукції на 59,7% в порівнянні з аналогічним періодом 2011 року - до 562 млн гривень.

98% акцій "АПК-Інвест" належать ТОВ "Укрінвест", яке заснували віце-прем'єр-міністр інфраструктури Борис Колесніков та його дружина Світлана.

Як повідомлялося, нещодавно син віце-прем'єра Бориса Колеснікова Костянтин очолив наглядову раду ПАТ "АПК-Інвест".

Нагадаємо, з вересня 2011 року "АПК-інвест" отримало підряди ДП "Дослідне господарство Донецького інституту агропромислового виробництва" на 13,93 млн гривень.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: