Каськів витратить мільйон на сайт для агентства

П'ятниця, 2 листопада 2012, 09:15

Державне агентство з інвестицій та управління національними проектами України вибрало донецьку компанію ТОВ "АМІ" переможцем тендеру по створенню і підтримці функціонування інтерактивного веб-порталу.

Про це пишуть "Коментарі" з посиланням на "Вісник державних закупівель".

Акцептувати вартість пропозиції склала 965,567 тис гривень, договір повинен бути підписаний не пізніше 29 листопада.

Відповідно до тендерної документації, підрядник зобов'язаний не пізніше 25 грудня 2012 року створити двомовний (українська та англійська версії) об'єднаний інформаційний ресурс на базі сайтів Державного агентства з інвестицій та управління національними проектами України та InvestUkraine.

Реклама:

Цільовою аудиторією створеного ресурсу називають користувачів від 20 до 65 років, з достатком вище середнього, акцент робиться на ділових людей, представників бізнесу, топ-менеджерів, дипломатів, економістів і фінансистів.

Крім іншого, підрядник повинен забезпечити регулярні розсилки електронної пошти та ряд онлайн механізмів для розширення аудиторії та впливу, в тому числі через соціальні медіа.

Портал повинен передбачати можливість викладу будь-якого мультимедійного контенту за допомогою динамічних, графічних і відео галерей, реалізованих за технологією AJAX і Flash. Дизайн порталу повинен бути динамічним і адаптуватися до екрану користувача.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!