Споживачі "Київенерго" заплатять за авто класу "люкс" для фірми Ахметова

Середа, 31 жовтня 2012, 10:50

ПАТ "Київенерго" 19 жовтня за результатами тендеру уклало угоду з ПІІ "Віп-Рент" на придбання в лізинг 19 автомобілів Toyota Camry 2.5 6AT Elegance вартістю 6,93 млн гривень.

Про це повідомляється в "Віснику державних закупівель", пишуть "Наші гроші".

"Київенерго" сплачуватиме лізингові платежі три роки. Вартість автомобілів склала 365 тис гривень, тоді як при одномоментній закупівлі ціна такого авто становить близько 300 тис гривень.

Тойоти для "Київенерго" кольру "чорний металік" і шкіряним салоном повинні мати обігрів заднього скла з таймером, зовнішні дзеркала заднього виду з електрорегулюванням, підігріванням, електроприводом складання, датчики паркування: передні, задні, 2-зонний клімат-контроль, повітряний фільтр з іонізатором і системою nanoe, камеру заднього виду 6.1 "монітор з статистичною проекцією, лампи освітлення простору ніг і для читання,  допоміжні поручні з мікролітом (4 шт.).

Реклама:

Сидіння переднього пасажира має чотири налаштування з електроприводом, сидіння водія – вісім. Передні сидіння повинні мати обігрів, авто повинно мати можливість підключення Ipod і USB- пристроїв.

ПАТ "Київенерго" входить в групу ДТЕК Ріната Ахметова. Компанія є найбільшим постачальником тепла та електроенергії для споживачів Києва.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!