Сотня найбагатших людей планети заробила ще $12,7 мільярдів

Понеділок, 22 жовтня 2012, 11:38

Статки сотні найбагатших людей планети виросли на $12,7 мільярдів за минулий тиждень.

Цей показник виявився набагато гіршим за прогнози через зниження фондових котирувань після фінансових звітів провідних корпорацій США, що не задовольнили експертів і аналітиків, повідомляє ЛІГАБізнесІнформ з посиланням на Bloomberg.

У телефонному інтерв'ю агентству головний спеціаліст з інвестицій в BMO Harris Private Bank Джек Аблін заявив, що ці фінансові звіти, нарешті, почали тиснути на настрої інвесторів.

Фондові індекси США в п'ятницю, 19 жовтня, показали найсильніший спад з червня. Це було пов'язано з виходом фінансових звітів General Electric, McDonald's Corp. і Microsoft Corp.

Крім того, лідери країн єврозони не змогли обговорити питання допомоги Іспанії на саміті Європейського Союзу в Брюсселі. Розпродажі на ринку акцій дещо стримали вихід статистики з нерухомості.

Прибуток співзасновника Microsoft Білла Гейтса, який є другою найбагатшою людиною в світі з $64 мільярдами, склав 53 центів на акцію, а його статки оцінено в $64 млрд.

Амансіо Ортега, найбагатша людина Європи, є N3 у рейтингу з чистою вартістю $52,4 млрд.

Уоррен Баффет, засновник Inditex SA (ITX), власник мережі одягу Zara, отримав більше $17 млрд. цього року. Співзасновники Google Сергій Брін і Ларрі Пейдж отримали $3,2 млрд.

Індекс мільярдерів Bloomberg заснований на ринкових і економічних змінах і Bloomberg News звітності. Чиста вартість фігурантів оновлюється кожен робочий день в 5:30 вечора в Нью-Йорку.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!