У Клименка накупили спецзв'язку на десятки мільйонів

Четвер, 18 жовтня 2012, 13:04

ДПСУ 2-9 жовтня за результатами тендерів уклала низку угоду з ТОВ "АМІ" на придбання апаратури зв'язку на загальну суму 14,4 млн гривень.

Про це повідомляється в "Віснику державних закупівель", пишуть "Наші гроші".

Для проведення відео-конференцій за участю співробітників податкової в регіонах придбаний мобільний термінал Cisco TelePresence CTS-MX300-55-K9 з джерелом безперебійного живлення Eaton Nova AVR 625 для головного офісу ДПС на Львівській площі, 6 у Києві та 27 систем персональної телеприсутності CISCO EX90, які повинні бути розташовані в обласних підрозділах податкової.

На вимогу ДПС, замовлене обладнання повинно було бути доставлено в регіональні підрозділи протягом п'яти днів з моменту укладення договору. Тому це обладнання вже має знаходитися в місцях призначення.

Реклама:

Так само вже має бути доставлено в ДПС України, а також в 44 регіональних підрозділи та СДПІ по роботі з великими платниками податків, обладнання для захищеної системи спеціального зв'язку вартістю 10 млн гривень.

Ця система включає в себе одну відеостіну розміром 3х1,7 м, дві відеостіни розміром 2х1,1 метра, а також інше устаткування, необхідне для відео-та аудіоконференцзв'язку.

Донецьке ТОВ "АМІ" зі статутним капіталом 40 тис гривень засновано мешканцем Дружківки Анатолієм Нозіком.

Фірма почала вигравати тендери в системі ДПС в 2011 році - після призначення главою податкової служби Олександра Клименка, який до цього очолював ДПА в Донецькій області. За останні чотири роки "АМІ" виграло тендери на загальну суму 109 млн гривень.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: