Азаров відкрив дорогущі теплиці Фірташа

П'ятниця, 21 вересня 2012, 14:17

Прем’єр-міністр Микола Азаров взяв участь в церемонії відкриття сучасного тепличного комплексу, розташованого в селі Синьків Заліщицького району на Тернопільщині.

Про це йдеться у повідомленні на сайті уряду.

"Мені приємно спостерігати, як розвивається Тернопільщина. Сьогодні я побачив сучасне село, і уже ми маємо чітке уявлення того, що ми почали вибиратися з тієї прірви, у якій ми були, і почали будувати сучасну державу. Відкриття теплиці – це гарний приклад співпраці бізнесу і держави", - зазначив Азаров.

Прем’єр-міністр підкреслив, що теплиця розрахована на вирощування 9 тис тонн овочів.

Реклама:

"Це реальний вклад у нашу продовольчу незалежність, це вклад у валютну стабільність, стабільність національної грошової одиниці. Чим менше ми імпортуватимемо, чим більше ми будемо виробляти самі, тим стабільнішою буде гривня", - сказав Азаров.

Як відомо, тепличний комплекс запустила компанія Group DF олігарха Дмитра Фірташа.

Нагадаємо, Group DF планувала інвестувати в будівництво даного комплексу 100 млн доларів.

Як повідомлялося, нещодавно служба автомобільних доріг у Тернопільській області уклала угоду з ТОВ "Автомагістраль-Південь" на проведення середнього ремонту дороги на суму 63,44 млн гривень.

Нагальну необхідність відремонтувати дорогу пояснили тим, що цієї осені в с.Синьків Заліщицького району відкриють тепличний комплекс Group DF Дмитра Фірташа.

Раніше в інтерв’ю журналістам програми "Tender News" Фірташ заявив: "що до держави за компенсацією він не звертався, тобто теплиці є цілком приватним проектом його бізнес-групи".

 

 

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!