Кабмін додасть півмільярда на об'єкти, які фінансуються за рахунок держфонду регіонального розвитку

Четвер, 9 серпня 2012, 20:42

Кабінет міністрів пропонує додатково виділити на реалізацію об'єктів і заходів, які фінансуються за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку, більше 500 млн гривень.

Це визначено урядовим розпорядженням № 551-р "Про внесення змін до переліку об'єктів та заходів, які фінансуються в 2012 році за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку" від 23 липня, повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна".

Згідно з розпорядженням, на об'єкти та заходи, що фінансуються за рахунок 70% коштів держфонду регіонального розвитку, які розподіляються відповідно до чисельності населення, що проживає у відповідному регіоні, пропонується виділити ще 350 млн гривень до вже передбачених 799,015 млн гривень.

Крім того, на об'єкти та заходи, які фінансуються за рахунок 30% коштів держфонду регіонального розвитку, які розподіляються з урахуванням проблем соціально-економічного розвитку окремих адміністративно-територіальних одиниць, передбачено додаткові більш 150,631 млн гривень до вже наявних 341,8037 млн гривень.

Реклама:

Серед об'єктів - пам'ятки архітектури місцевого значення, лікарні, перинатальні центри, загальноосвітні школи, дитячі садки, будинки культури, спортивні та вуличні тренажерні майданчики, житлові будинки, пішохідні переходи, котельні, водогони тощо.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!