Пінчук сплатить "Нафтогазу" більше півмільярда боргу

Четвер, 30 серпня 2012, 19:00

Вищий Господарський суд залишив без змін рішення попередніх інстанцій щодо стягнення з ВАТ "Інтерпайп Нижньодніпровський трубопрокатний завод", заборгованості за спожитий газ у розмірі 570,56 млн грн.

Про це повідомляє прес-служба Генпрокуратури.

Як повідомляє Генпрокуратура, 17 травня 2012 року набуло чинності рішення Господарського суду Дніпропетровської області, яким задоволено позов прокурора Дніпропетровська в інтересах держави в особі Міністерства енергетики та вугільної промисловості, НАК "Нафтогаз України" до ВАТ "Інтерпайп Нижньодніпровський трубопрокатний завод".

Рішення стосується відшкодування заборгованості, накопиченої підприємством протягом 2011 року, за використаний газ на 570,56 млн грн, передае "Реальна економіка".

Реклама:

"Інтерпайп Нижньодніпровський трубопрокатний завод" оскаржив рішення суду, проте воно залишено без змін.

На виконання рішення суду від "Інтерпайп Нижньодніпровський трубопрокатний завод" на розрахункові рахунки Дочірньої компанії "Газ України" НАК "Нафтогаз України" перераховано заборгованість за використаний природний газ у сумі 272 мільйони 745 тисяч 907,49 гривні.

Як відомо, "Інтерпайп Нижньодніпровський трубопрокатний завод" належить до бізнес-групи "Інтерпайп", що контролюється бізнесменом Віктором Пінчуком.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!