Кабмін виділив майже 15 мільйонів на боротьбу із пожежами

Вівторок, 21 серпня 2012, 20:06

Кабінет міністрів виділив 14,854 млн гривень для залучення авіації та пожежно-рятувальної техніки на заходи із запобігання виникнення і гасіння пожеж в пожежонебезпечних у 2012 році.

Про це ідеться у тексті розпорядження № 582-р, підписаному прем'єр-міністром Миколою Азаровим 1 серпня, повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна".

При цьому Міністерству фінансів доручено здійснити видатки за рахунок коштів резервного фонду державного бюджету, а Міністерству надзвичайних ситуацій узгодити з Мінфіном і Мінекономрозвитку перелік відповідних витрат та до 30 листопада подати їм, а також Державній казначейській службі звіт про використання виділених коштів.

Як повідомлялося, 10 серпня Азаров заявив, що Кабінет міністрів найближчим часом ухвалить рішення про виділення коштів на виготовлення спеціальних цистерн для вертолітного полку, який базується в Херсонській області, та перепідготовку військових льотчиків, щоб залучати їх для гасіння пожеж.

Реклама:

У свою чергу секретар Ради національної безпеки і оборони Андрій Клюєв зазначив, що на ці потреби необхідно 3-5 млн гривень, і все це можна реалізувати за місяць.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!