Азаров дав своєму масажисту майже 23 мільйони на басейн

Середа, 1 серпня 2012, 11:58

Відділ капітального будівництва Броварської міськради Київської області 23 липня уклав угоду з ТОВ "Фірма ГФ" на реконструкцію плавального басейну "Купава" по вул.Шевченка, 10 в м.Бровари.

Вартість угоди склала 22,53 млн гривень, повідомляє портал "Наші гроші" із посиланням на публікацію у "Віснику державних закупівель".

Проектом була передбачена реконструкція внутрішніх мереж басейну: вентиляційної системи, водопідготовки, водопостачання, каналізації, опалення, систем зв’язку та радіофікації, пожежної сигналізації, внутрішніх електричних мереж, покрівлі.

Роботи, розпочаті генпідрядником ТОВ "Фірма ГФ" у 2007 році, були призупинені в зв’язку з відсутністю фінансування. Це спричинило подальшу руйнацію споруди басейну.

Реклама:

У 2011 році генпідрядником ТОВ "Фірма ГФ" будівельні роботи були продовжені, але виконані частково: вентиляційна система – на 80%, водопідготовка – на 40%, водопостачання – на 20%, каналізація – на 20%.

Для завершення робіт компанія Володимира Яневича і Володимира Феоктістова обрана за неконкурентною процедурою закупівлі "в одного учасника". Кошти на реконструкцію виділені з державного бюджету.

Директором басейну "Купава" є Тетяна Федоренко, дружина особистого масажиста прем’єр-міністра Миколи Азарова Сергія Федоренка.

Він відомий як власник підприємства "Феско", яке контролює роботу іншого броварського басейну "Схід", також відремонтованого коштом держбюджету.

Саме в басейні "Схід", за розповідями учнів школи, якій формально належить басейн, буває Микола Азаров.

Федоренко є депутатом Броварської міської ради від Партії регіонів, очолює постійну комісію з питань розвитку та благоустрою територій. Співробітниця "Феско" Олена Семенюк є секретарем міськради.

Партія регіонів обрала Сергія Федоренка своїм кандидатом до Верховної ради по мажоритарному округу в Броварах.

Під час зустрічей з виборцями Федоренко заявляє, що завдяки його зусиллям басейн "Купава" буде відкритий уже восени.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!