Уряд виділив майже 30 мільйонів на житлові недобудови в Луганську, Ковелі та Хмельницькому

Четвер, 19 липня 2012, 14:54

Кабінет міністрів направив 29,68 млн гривень із державного бюджету на завершення будівництва житлових будинків у Ковелі, Луганську та Хмельницькому.

Відповідний порядок використання держкоштів затверджений згідно з урядовою постановою № 639 від 18 липня, повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна".

Згідно з документом, 14,72 млн гривень будуть спрямовані в рамках бюджетної програми на завершення будівництва житлового будинку на вул. Генерала Лашина, 186, у Луганську.

На завершення будівництва житлові будинки на вул. Гастелло, 15, у Хмельницькому уряд виділив 7,6 млн гривень, житлового будинку на вул. Ватутіна, 706, у Ковелі - 7,36 млн гривень.

Реклама:

Після введення в експлуатацію цих житлових будинків квартири будуть передані громадянам згідно з укладеними угодами із забудовниками, а також згідно з кредитними угодами із Держфондом сприяння молодіжному житловому будівництву та його регіональними відділеннями.

Окрім використання коштів держбюджету, згідно з документом, допускається співфінансування завершення будівництва житлових об'єктів місцевими бюджетами.

Головним розпорядником держкоштів і виконавцем бюджетної програми із завершення зведення цих житлових об'єктів визначене Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства.

Щомісячний звіт про використання держкоштів визначені міністерством розпорядники нижчого рівня подають до 2 числа, наступного за звітним місяця Мінрегіонбуду, який, у свою чергу, інформує Міністерство фінансів до 5 числа наступного періоду.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!