ЄС допоможе Україні впровадити національну транспортну стратегію

Середа, 27 червня 2012, 14:55

Міністерство інфраструктури України реалізує проект технічної допомоги "Підтримка імплементації транспортної стратегії України", спрямований на досягнення цілей і пріоритетів національної транспортної стратегії в країні.

Про це йдеться у повідомленні Мінінфраструктури, передає "Інтерфакс-Україна".

За даними відомства, проект передбачає інтеграцію транспортної мережі України до транспортної мережі Європейського союзу, зміцнення співпраці між країною та ЄС.

"Цей проект є одним із наймасштабніших проектів із ЄС. Його метою є розвиток транспортного сектора України за рахунок надання допомоги українським фахівцям в імплементації програми бюджетної підтримки транспортного сектора: регулярному моніторингу і звітуванні, плануванні та реалізації заходів", - сказано в повідомленні.

Реклама:

У рамках проекту фахівці ЄС допоможуть прогнозувати транспортні потоки, на основі яких потім формуватимуться завдання щодо розвитку транспортної інфраструктури.

Проект технічної допомоги "Підтримка імплементації транспортної стратегії України" реалізовуватиметься впродовж двох років і дев'яти місяців.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: