Донецька влада віддала Ахметову 2 гектари поруч із новим аеропортом

Четвер, 26 квітня 2012, 13:26

Донецька міська рада своїм рішенням передала в оренду ПрАТ "Люкс" землю площею 1,9923 га в районі Донецького аеропорту для експлуатації розташованого на ній об'єкта інфраструктури - ангара.

Цю інформацію газеті "Дело" підтвердили в прес-службі компанії СКМ, також уточнивши, що фірма "Люкс" входить в структуру цієї бізнес-групи бізнесмена Ріната Ахметова.

За інформацією прес-служби, передача землі була проведена "у повній відповідності із чинним законодавством".

Водночас, в СКМ не підтвердили і не спростували інформацію про те, що ПрАТ "Люкс" також отримало в оренду близько 1 гектара землі в Київському районі Донецька.

Реклама:

За словами мера Донецька Олександра Лук'янченка, своїм рішенням міськрада лише привела територію міжнародного аеропорту Донецьк у відповідність із генеральним планом міста.

"Це не самобуд. Там колись давно був побудований ангар. Його просто узаконили. Тоді ще була авіакомпанія, були інші власники в цього об'єкта. Сьогодні ми приводимо все у відповідність, готуємося до передачі частини об'єктів", - пояснив мер Донецька.

За інформацією донецьких ЗМІ, ангари були побудовані компанією "Донбасаеро", яку раніше пов'язували з нинішнім віце-прем'єром Борисом Колесніковим.

Раніше донецька міськрада позбавила КП "Міжнародний аеропорт Донецьк" права користування земельною ділянкою, яка тепер передана фірмі "Люкс".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: