Будівництво біля Софії Київської остаточно заборонили

Середа, 25 квітня 2012, 14:52

Вищий господарський суд 25 квітня скасував постанову апеляційної інстанції і залишив в силі заборону Господарського суду Києва на проведення робіт з будівництва, експлуатації та обслуговування житлового комплексу на території земельної ділянки на вул. Олеся Гончара, 17-23.

Про це повідомляє агентство "ЛІГАБізнесІнформ" із посиланням на прес-службу Київської міської державної адміністрації.

Касаційну скаргу на постанову Київського апеляційного господарського суду Київська міська державна адміністрація і столична прокуратура подали 7 березня.

Рішення касаційної інстанції вступає в силу з моменту проголошення.

Реклама:

"Відтепер продовження будь-яких будівельних робіт буде вважатися невиконанням судового рішення, за що законом передбачена кримінальна відповідальність. Сьогодні ми звертаємося до прокуратури з проханням взяти це питання під особистий контроль, і в разі спроби продовження будівельних робіт просити залучити винних до відповідальності", - попередив заступник голови КМДА Олександр Пузанов.

Як відомо, 23 квітня рішення щодо незаконності скандальної забудови також ухвалив Господарський суд Києва. Він визнав протиправним і скасував відведення земельних ділянок загальною площею 0,44 га на вул. Олеся Гончара, 17-23, а також документи, що засвідчують права на землю.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!