Готель "Спорт" віддали Новинському без конкурсу?

П'ятниця, 13 квітня 2012, 09:14 -

Фонд державного майна відмовився повідомити, хто, крім ТОВ "Юджин", брав участь у конкурсі з приватизації готелю "Спорт" у центрі Києва.

"Економічна правда", на підставі Закону про доступ до публічної інформації, звернулася до Фонду з проханням повідомити перелік учасників конкурсу.

У відповіді глави Управління продажу об’єктів малої приватизації та ЦМК Тетяни Буртняк зазначається, що, відповідно до Положення про конкурсну комісію, інформація про склад комісії, учасників конкурсу, їх кількість та зміст їх пропозицій не розголошується.

Як наголошується у листі ФДМ, протокол засідання конкурсної комісії містить "інформацію з обмеженим доступом".

Реклама:

"У Фонду немає підстав для надання інформації щодо учасників, які брали участь у конкурсі з продажу цілісного майнового комплексу державного підприємства "Готель "Спорт", - ідеться у відповіді ФДМ.

Як відомо, Фонд держмайна оголосив переможцем приватизаційного конкурсу із продажу готелю "Спорт" ТОВ "Юджин", підконтрольне "Смарт-Холдингу" Вадима Новинського.

"Юджин" запропонував за об'єкт 67 млн гривень при стартовій ціні 66,324 мільйона.

Крім того, у Фонді держмайна повідомили, що приватизація готелю "Спорт" здійснюється без земельної ділянки.

Цю інформацію підтвердили й у прес-службі "Смарт-Холдингу", зазначивши, що ТОВ "Юджин" доведеться або платити за земельну ділянку додатково, або брати її у довгострокову оренду.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: