У першому кварталі податкова перевиконала план на 1,4%

Четвер, 12 квітня 2012, 13:43

За оперативними даними, до загального фонду державного бюджету Державною податковою службою зібрано 47,6 млрд гривень - на 4,3 млрд гривень, або на 9,9% більше, ніж за три перших місяці 2011 року.

Таким чином, у першому кварталі податкова виконала план зі збору платежів на 101,4%, повідомляє агентство УНІАН із посиланням на прес-службц ДПСУ.

До Зведеного бюджету України протягом січня-березня сплачено 68,3 млрд гривень платежів, що контролюються податковими органами.

Державний бюджет отримав 49,4 млрд гривень, місцеві – 18,9 млрд гривень.

Реклама:

У повному обсязі виконано завдання зі збору податку на прибуток, рентної плати за природний газ, який видобувається в Україні, збору за спеціальне використання лісових ресурсів та води, платежів за користування надрами тощо.

Як повідомлялося, голова Державної податкової служби Олександр Клименко, який очолює це відомство із 7 листопада 2011 року, незабаром може бути звільнений із посади. Про це "Економічній правді" повідомило джерело в Адміністрації президента.

На питання про причини можливого звільнення Клименка співрозмовник "ЕП" відповів: "Бардак в податковій - це раз, слабкі результати з наповнення бюджету - два".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!