Для модернізації трубопроводу в Києві потрібно майже 8 мільярдів

Понеділок, 20 лютого 2012, 18:18

Вартість інвестиційного проекту із модернізації мереж водопостачання та водовідведення ВАТ "АК" Київводоканал "становить 7,8 млрд гривень.

Про це повідомляє "РБК-Україна" із посиланням на прес-службу Головного управління економіки та інвестицій Київської міської державної адміністрації (КМДА).

Цей проект, як ключовий, буде запропонований інвесторам на принципах державно-приватного партнерства на Першому київському інвестиційному форумі, який відбудеться 29 березня.

"Реалізація проекту дозволить місту вирішити існуючі проблеми з водопостачання та водовідведення і суттєво підвищити якість питної води в місті, знизить втрати в мережі, які сьогодні досягають 20%", - сказав заступник голови КМДА Руслан Крамаренко.

Реклама:

Модернізація мереж "Київводоканалу" передбачена міською програмою "Питна вода міста Києва на 2011-2020 роки", до якої, зокрема, увійшли розвиток водопровідних станцій, розвиток підземних водозаборів та системи децентралізованого водопостачання, відновлення, оптимізація та розвиток системи розподілу води, а також підвищення ефективності експлуатації та обслуговування системи.

Київський інвестиційний форум організований КМДА, Фондом "Ефективне управління" та видавництвом The Financial Times.

Метою проведення форуму визначена презентація інвестиційного потенціалу Києва та конкретних проектів розвитку міської інфраструктури.

Близько 100 іноземних інвесторів уже підтвердили свою участь у форумі.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!