Залізниця жаліється, що "Київпастранс" не ділиться грошима

П'ятниця, 10 лютого 2012, 17:15

За підсумками 2011 року КП "Київпастранс" заборгував залізничникам 28,8 млн гривень, за січень 2012 року – ще 5 млн гривень.

Про це повідомляє прес-служба Південно-Західної залізниці.

У ППЗ нагадали, що потяги міської електрички у січні передали у підпорядкування Київської адміністрації.

"КП "Київпастранс" отримало в управління 10 електропоїздів. Щодня міською електричкою користується понад 35 тисяч пасажирів. Тільки у січні нинішнього року вона перевезла більше ніж 803 тисяч пасажирів", йдеться у повідомленні.

Реклама:

У ПЗЗ наголосили, що весь тягар витрат за експлуатацію та проведення технічного обслуговування ремонту рухомого складу ліг на залізницю.

"Від початку курсування міської електрички "Київпастранс" не перерахував жодної копійки, але плату за проїзд у міській електричці з пасажирів стягує "Київпастранс". Доводиться констатувати, що "Київпастранс" ухиляється від укладання договору із залізницею щодо виконання поточного ремонту електропоїздів, які повинні проводитись через кожні 5 діб", - ідеться у повідомленні.

Крім того, додали в прес-службі, підприємство затягує процес оформлення належним чином документів, пов’язаних із прийомом на баланс міських електропоїздів.

Українська правда. Київ 

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: