Янукович дав доручення главам СБУ і МВС щодо пограбування банків

П'ятниця, 30 грудня 2011, 09:45

Президент України Віктор Янукович доручив міністрові внутрішніх справ Віталію Захарченку і голові СБУ Валерію Хорошковському вжити вичерпних заходів щодо розслідування пограбувань банківських установ у Донецьку та Ізмаїлі.

Доповісти про роботу керівники МВС і СБУ мають до 3 січня 2012 року, передає УНІАН.

Захарченку також доручено забезпечити невідкладні комплексні заходи для посилення охорони правопорядку, насамперед щодо особистої безпеки громадян.

"Крім того, президент доручив голові НБУ Сергію Арбузову і керівнику МВС в установленому порядку вжити невідкладних заходів щодо посилення охорони приміщень банків, безпеки перевезень та інкасації готівки. Про виконану роботу вони мають доповісти главі держави до 31 грудня цього року", – йдеться у повідомленні.

Реклама:

Нагадаэмо, 20 грудня о 15.15 у центрі Донецька було пограбоване відділення "ПриватБанку", в результаті нальоту злочинців убито 5 осіб.

У зв`язку із цим нападом до Донецька вилетіла посилена слідчо-оперативна група на чолі з начальником Головного управління кримінального розшуку слідчого управління МВС України Василем Паскалом.

"ПриватБанк" оголосив винагороду у розмірі 1 млн гривень за інформацію, яка сприятиме розкриттю нападу на відділення банку в Донецьку і затриманню злочинців.

Крім того, 29 грудня злочинець, озброєний газовим пістолетом, скоїв пограбування відділення Ощадбанку в Ізмаїлі Одеської області.

Нападник забрав із банку гроші, зробив два постріли вгору і зник у невідомому напрямку.

Ніхто з людей не постраждав.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!