За п`ять місяців ВР з`їдає харчів на 5,5 мільйона гривень

Субота, 5 листопада 2011, 15:54

ДП "Їдальня управління справами апарату Верховної Ради України" 29 жовтня за результатами тендерів уклало низку угод на постачання продуктів харчування у серпні-грудні 2011 року на загальну суму 5,50 мільйона гривень

Про це повідомляє сайт "Наші гроші" з посиланням на "Вісник державних закупівель".

ПАТ "Юрія" поставить 11481 літрів кефіру 2,5% жирності за 86 тисяч гривень, в середньому по 7,48 гривні за літр, ТОВ "ТЦ "Продсервіс" і ТОВ "Хімконтракт" поставлять свіжі овочі за 1,43 мільйон гривень.

Також парламентська їдальня придбала сир різних марок, плавлені сирки та творог на 659 тисяч гривень у ПАТ "Юрія", ТОВ "ТЦ "Продсервіс" та ТОВ "Данон".

Реклама:

Постачальниками 33862 кг ковбаси та інших м’ясопродуктів на суму 1,98 мільйона гривень обрано ПАТ "Кременчукм’ясо", ТОВ "М’ясокомбінат "Ятрань", ПСГ ВПП "Діброва", ТОВ "Укрпродпереробка".

Ще 555 тисяч гривень за 12802 кг м’яса свіжого та замороженого отримають ТОВ "Компанія Галасі", ПАТ "Кременчукм’ясо", ТОВ "М’ясокомбінат "Ятрань".

Середня вартість мяса склала 43 гривні за кілограм.

ПП "Укрспецоборонсервіс" отримає 565 тисяч гривень за 11 тонн вершкового масла, або 51 гривня за кілограм.

ДП "Завод шампанських вин "Новий Світ" за 18 тисяч гривень поставить 240 пляшок шампанського "Новий Свет Брют" по 74 гривні за одиницю.

Мінеральну воду та безалкогольні напої на 201 тисячу гривень поставлять СП "Вітмарк – Україна", ТОВ "Еко-Сфера", ТОВ "Сандора", ПрАТ "Київський завод безалкогольних напоїв "Росинка".

Нагадаємо, що раніше підприємство Державного управління справами по обслуговуванню офіційних заходів "Гарант-сервіс" придбало продуктів харчування та алкогольних напоїв на 4,69 мільйона гривень.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!