МЗС буде лобіювати інтереси олігархів

Субота, 5 листопада 2011, 11:25

Меморандум про співпрацю з міністерством закордонних справ України підписали 13 провідних фінансово-промислових компаній, серед яких "Смарт-холдинг", "Систем Кепітал Менеджмент" (СКМ, Донецьк), EastOne Group, Ferrexpo, Приватбанк та інші.

Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна" з посиланням на прес-реліз "Смарт-холдингу".

Серед учасників меморандуму також Індустріальна група "УПЕК" (Industrial Group UPEC, Харків), група "Континіум" (Continium Group), інвестиційна група "Універсальна" (Universal Investment Group ), "Донецьксталь" (Donetsk Iron and Steel Works), SlavAG Group (Австрія), Group DF Дмитра Фірташа, ФПГ "Альтком" (Financial Industrial Group Altcom, Донецьк) і група "ТАС" (TAS Group).

Підписання документа відбулося в ході другого засідання ради експортерів при МЗС України.

Реклама:

Меморандум передбачає підтримку підприємства з боку уряду в таких питаннях як обмін інформацією, організація заходів або переговорів, відвідування інших країн, а також лобіювання інтересів компанією за кордоном.

Угода покликана допомогти входженню вітчизняних компаній на міжнародні ринки і збільшення обсягів їх експорту.

У свою чергу, в поширеному прес-релізі СКМ наголошується, що меморандум повинен послужити поштовхом для комплексного управління діяльності з удосконалення механізму виходу і зміцнення присутності українських товаровиробників на зовнішніх ринках, створення ефективного механізму обміну інформацією щодо посилення економічної присутності України за кордоном.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: