Італійці отримали контроль над Epicenter LLC

Вівторок, 29 листопада 2011, 17:02

Італійська компанія Emak SpA завершила поглинання 61% капіталу компанії Epicenter LLC.

Про це повідомляє агентство Reuters, із посиланням на пресс-службу Emak SpA.

Згідно із повідомленням, угода здійснена на тих самих умовах, що були зазначені у попередній угоді, яка датована 23 грудня 2010 року.

Компанія Emak SpA оголосила про поглинання після того, як отримала згоду на поглинання від Антимонопольного комітету України. 

Реклама:

За повідомленням Emak SpA, поглинання контролю у Epicenter LLC співпадає зі стратегічною лінією розвитку групи, яка орієнтована на присутність на ринках з великим потенціалом розвитку.

Зокрема, таким ринком є Україна, де Emak SpA вже є присутнім. 

В італійській компанії зазначили, що про намір купувати 61% капіталу Epicenter LLC вже повідомлялося двічі – у грудні 2010 р. та у квітні 2011 р. 

Реклама:

Emak SpA – один із найбільших європейських операторів із виробництва та розповсюдження енергетичного обладнання для садівництва, лісництва, сільського господарства та будівництва.

Зокрема, компанія виробляє газонокосарки, ланцюгові пили та інше.

Emak працює у багатьох країнах світу під брендами Oleo-Mac, Efco, Victus, Bertolini and Nibbi, пропонуючи більше 240 моделей у 23 групах продуктів.

Група розповсюджує свої продукти завдяки мережі з більше ніж 20 тис. дилерів у більше ніж 80 країнах світу на усіх п'яти континентах.

Зазначимо, що Epicenter LLC, як і компанія Emak S.p.A., не має жодного відношення до мережі будівельних гіпермаркетів ТОВ "Епіцентр К".

Реклама: