Клюєв досі вірить в Угоду про асоціацію

Четвер, 20 жовтня 2011, 12:01

Перший віце-прем'єр-міністр Андрій Клюєв заявляє, що завершення переговорів у частині зони вільної торгівлі між Україною та Європейським союзом відкриває шлях до завершення переговорів щодо Угоди про асоціацію в цілому до кінця 2011 року.

Анонсуючи досягнуті домовленості у Брюсселі в четвер, Клюєв сказав: "Вчора ввечері після інтенсивних переговорів нам вдалося узгодити всі ключові параметри в частині глибокої та всеохоплюючої зони вільної торгівлі. Наші домовленості відкривають шлях до завершення переговорів щодо Угоди про асоціацію до кінця 2011 року".

За словами першого віце-прем'єра, дана подія є знаковою, враховуючи складність ситуації як в ЄС, так і в Україну, передає "Інетерфакс-Україна".

Клюєв також повідомив, що експертам було дано доручення завершити технічні формальності за вже досягнутими домовленостями.

Реклама:

Раніше, 18 жовтня було підписано нову редакцію угоди про вільну торгівлю в рамках СНД. Україна вирішила прискорити регіональну інтеграцію.

Як писала газета "Комерсант Україна", подальші кроки України в східному напрямку можуть зробити неможливою євроінтеграцію.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!