У Януковича кажуть, що у Польщі ітиметься про торгівлю

Вівторок, 30 серпня 2011, 12:36

Президент Віктор Янукович відбув з робочим візитом до Польщі, де зустрінеться у форматі "віч-на-віч" зі своїм колегою Броніславом Коморовським.

Про це повідомляє агентство УНІАН із посиланням на прес-службу глави держави.

Як повідомив глава Адміністрації президента Сергій Льовочкін, робочий візит Януковича до Польщі відбувається на запрошення президента цієї країни.

"Візит глави української держави відбудеться в період головування Польщі у Європейському Союзі, відтак теми європейської інтеграції України, зокрема питання завершення переговорів щодо Угоди про асоціацію та створення зони вільної торгівлі з ЄС вже цього року, будуть домінуючими під час зустрічі президентів України та Польщі", - сказав глава Адміністрації президента.

Реклама:

Планується також, що глави держав обговорять стан та перспективи розвитку торговельно-економічних відносин, адже Польща є найбільшим торговельним партнером України серед країн Центрально-Східної Європи і за результатами першого півріччя 2011 року займає четверте місце серед країн світу із показником зовнішньоторговельного обороту з нашою державою в 2,9 млрд. доларів.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!