Із будівельниками стадіону до Євро-2012 розраховуються вчасно?

Неділя, 21 серпня 2011, 09:55

Держава не заборгувала підрядникам жодної гривні за виконані роботи в рамках будівництва стадіону у Львові, на якому проходитимуть матчі чемпіонату Європи з футболу 2012 року.

Про це заявив генеральний директор держпідприємства "Західінфрапроект" Володимир Шадрін, повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна".

"Фінансові надходження здійснюються без затримки. Генеральний підрядник (донецька фінансово-промислова група "Альтком") за частину цих коштів купує необхідне обладнання, будівельні матеріали. Решту грошей підрядник перераховує субпідрядникам, які в свою чергу повинні виплачувати заробітну плату будівельникам без будь-якої затримки", - сказав він.

 В іншому випадку - це пряме порушення ст. 24 закону "Про оплату праці", - наголосив Шадрін.

Реклама:

Як повідомлялося, днями у багатьох електронних ЗМІ поширювалися повідомлення про існуючі регулярні затримки з виплати заробітної плати робітникам, який задіяні на будівництві львівського стадіону.

17 серпня Шадрін заявив, що будівництво арени у Львові йде згідно з графіком і 28 жовтня вона повинна бути урочисто відкрита за участю президента Віктора Януковича.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!