"Військовому босу" купили джип за півмільйона

Вівторок, 2 серпня 2011, 15:50

Державне підприємство "Виробниче об'єднання "Карпати" має намір придбати автомобіль Toyota Land Cruiser.

Про це пише газета "Дело" із посиланням на "Вісник державних закупівель".

Як зазначено в оголошенні, автомобіль планується взяти у фінансовий лізинг терміном на три роки, при цьому поставка джипа повинна бути здійснена до кінця вересня 2011 року.

Державне "Виробниче об'єднання "Карпати" входить до переліку підприємств, які включені до складу Державного концерну "Укроборонпром", створеного постановою Кабміну у грудні 2010 року з метою підвищення ефективності функціонування державних підприємств, що здійснюють господарську діяльність у сфері розробки, виготовлення, реалізації, ремонту, модернізації і утилізації озброєння, військової та спеціальної техніки і боєприпасів і беруть участь у військово- техніческомсотруднічестве з іноземними державами.

Реклама:

Наскільки підвищить ефективність роботи концерну придбання джипа Toyota Land Cruiser, зрозуміти складно, зазначають журналісти "Дела".

Вартість автомобіля на ринку перевищує півмільйона гривень (87-98 тис. доларів).

"Виробниче об'єднання "Карпати" було засноване в 1977 році як підприємство військово-промислового комплексу, спеціалізувалося на випуску спецтехніки для потреб Міністерства оборони колишнього СРСР.

Нині "ВО "Карпати" виробляє: кабельно-провідникову продукцію; твердопаливні котли (17-45 кВ); електротехнічну продукцію; радіотехнічні вироби, товари народного споживання.

Більше 90% продукції реалізується на експорт.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!